Tema

3 retters middag

Fisk til forret, kød til hovedret og så noget sødt til dessert. Stopper din fantasi også dér, når det kommer til at sammensætte en spændende og indbydende 3 retters menu? 

Bare rolig: Hjælpen findes her! Vi har samlet en række gode idéer til den dejlig 3 retters menu, dine middagsgæster vil elske at sætte tænderne i.

Forretten

Første del af menuen skal jo bestå af en forret. Hvis du er til fisk, kan du overveje, om du har lyst til rejer, laks eller noget helt tredje? Men en forret behøver jo slet ikke bestå af fisk, den kan ligeså vel bestå af en dejlig bruschetta. Du kan finde masser af inspiration i opskrifterne her.

Hovedretten

Hovedretten er måske den ret, du skal beslutte dig for først ‒ det giver jo bedst mening, hvis hovedelementet komplimenterer de to andre serveringer. Her kan du overveje, om hovedelementet skal være steg, fisk eller måske en kødfri anretning.

Desserten

Desserten kan enten være tung og sød, eller let og frisk. Har du lavet en italienskinspireret hovedret, kan en skøn tiramisu eller panna cotta give mening som afrunding på aftenen. Men du kan også bare lade dig inspirere af sæson eller dine favoritsmage. 

Her finder du ti forslag til både forretten, hovedretten, desserten og selvfølgelig snacks til både før og efter middagen. God fornøjelse – og god middag!