Svinekød i sursød sovs opskrifter
Kaffeglaserede herregårdskoteletter
Skinkeschnitzler fra Umbrien
45 min.
Dansk gryde med svesker
45 min.
Cajun skinkeschnitzler med pastasauce
30 min.
Efterårsgryde med svinekød og nudler.
20 min.
Glaserede kæber med selleri
2 t
Økologisk røget ostesovs med frisk lauerbær
Skinkemignon med blommesalsa
45 min.
Fyldte blæksprutter med svinekød
45 min.
Letrøget ribbenssteg med asparges, tørrede tomater og grillede kartofler
4 t, 30 min.
Mørbrad Royal med rødvinskogt bacon, terrin af sommerkål og tomater og sauce diable
2 t, 30 min.
Hapser
Pizza med blå ost og karameliserede løg
30 min.
Gyldne fadkoteletter
15 min.
Fadkoteletter i champignon-løgsauce
45 min.
Pizza med skinke og tomater
Holms julemørbradgryde
25 min.
Spareribs marineret i porter
1 t, 15 min.
Mørbrad Royal med forårssvampe, spidskål og rababerkompot
1 t, 30 min.
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Klassisk flæskesteg med tilbehør
1 t
Pasta med skinke-tomatsauce
30 min.
Spareribs med avokadodyp og stegte kartofler
40 min.
Lakridsrødder med pizzadej og hakket oksekød
20 min.