Spinat, hakket oksekød opskrifter
Grillet hakkebøf med rabarber
20 min.
Spidskålswrap med lammefilet, couscous og yoghurt-dressing
20 min.
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Wraps med oksehale, kål og hjemmelavet dressing
3 t, 15 min.
Frikadeller a la Holm
30 min.
Wok med stegt flankesteg og friske grøntsager
15 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Stegt torsk med rodfrugter, hollandaise og kapers
15 min.
Lynstegt laks med spinat og spaghetti
15 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Pizza med kødsovs og grønkål
30 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Bagt kartoffelmos med kødsovs og spejlæg i ovn
30 min.
Kødsovs - med et lille tvist
Wok med pandestegt lam, kålblanding og cous cous
20 min.
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Ovnbagt chateaubriand med æble, hvidløg og friske krydderurter
45 min.
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Pandestegt mørbrad i strimler med gule ris og grøntsager
15 min.
Claus Holms kokkeskole: Mørbrad - afpudsning og udskæring
Sesamstegt oksekød med grønkål
20 min.
Hurtig lasagne med frisk pasta
25 min.