Spidskål, forårsløg, kartofler opskrifter

Røget fisk med kærnemælksdressing
Poke bowl med and, grøn chili og mango
20 min.
Stegt and med lun perlebygsalat
Kokosris med urter
Salat af spidskål med linser og sojaristede mandler
Kartoffelpizza med rosmarin
30 min.
Mandelstegt fisk med stegte citroner
Sprød salat med mandler, persille og hyldeblomstdressing
Kartoffelsalat a la Kokkelandsholdet med kyllingefrikadeller
Blød polenta med majs og ost
Kartofler med mozzarella, basilikum, og citronkalkun
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Mig og min mad logo
Tunsalat med creme fraiche og sriracha
10 min.
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Luksus koteletter i fad
35 min.
Tomatsalat med feta og frisk dressing
15 min.
Grøn rissalat med let krydret dressing
Kartoffelkage med marcipan
Burger med fiskefrikadelle
45 min.
Kikærtefrikadeller med rødbederåkost
40 min.
Frikadeller med kartoffelsalat
BBQ marineret skinkesteg
20 min.
Traditionel hønsesalat
20 min.
Mig og min mad logo
Vegetarisk burger med chilimayo og avocadocreme
1 t, 10 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495