Spidskål, forårsløg, kartofler opskrifter
Ovnbagt torsk med sennepssauce
Små rodfrugttærter med grønkålschips og Vesterhavsost
1 t, 8 min.
Stegt torsk med sauce blanquette, ærter og bacon
25 min.
Fakkelgaardens svinemørbrad
4 t
Kødboller i tomatsauce med citrongræs, basilikum og parmesan
Djævlekoteletter med bønnesalat.
45 min.
Nakkekoteletter med rosenkål
30 min.
Mørbradbøffer med kartoffelrösti
1 t
Indisk Suppe & Blomkåls Samosas (Vita Damsø)
50 min.
Frilandsgris med bagt squash, artiskok og kartofler
25 min.
Salat med sødekartoffel og artiskokhjerter af Julia Prokopenko
Janssons fristelse
Kashmir kylling
Marinerede skinkestrimler
30 min.
Kinesisk wokstegt kinakål og gris
Marokkanske tomater med couscous, mynte og rosiner
Wokret med hakket kød og broccoli
25 min.
Lynstegt marineret svinekød
30 min.
Efterårsgryde med svinekød og nudler.
20 min.
Stegte nudler med æg, grønt og urter
Helstegt skrubbe med citronsauce
Ægnudler med champignon
20 min.
Nudler med svin, kylling og tigerrejer
30 min.
Kålsalat med crispy kylling, æbler og parmesandressing
40 min.