Spidskål med dild og soltørret tomat opskrifter
Grillet kylling og spidskål med mormordressing
40 min.
Sandwich med kyllingebrystfilet og peanutsauce
Mørksej i wok med soja og ingefær
Rød karrysuppe med sprødt grønt, nudler & æg
45 min.
Hurtig øko kimchee med surt og sødt
Kylling og banan i karry
45 min.
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Bredie med oksekød og tomat
Grillet hummer med rød peberfrugt
Råkost Asian Style og grillet laks
Claus Holm: Sprød kyllingewok med grønt
30 min.
Kyllingesuppe med kokos og grønt
Blomkålscurry med sprøde kikærter
1 t
Ricebowl med kyllingekødboller og sprødt grønt
35 min.
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Portobello svampe med ris, grønkål og frisk chili
30 min.
Rød karry med aubergine og tomater
Gris i peanutsauce
Kylling i kålwok
Yoghurtmarineret kylling på panden
40 min.
Stegt laks med spidskål og sød soyasovs
20 min.
Wok med rejer, spidskål og squash
30 min.
Indisk gryde med planteboller
Økologisk dahl med røde linser og varme krydderier
1 t, 20 min.