Sauce verte til varm røget laks opskrifter
Kaffeglaserede herregårdskoteletter
Frozen Irish Coffee med flødetop (4 ”kopper”)
6 t
Klassisk krydderrub til ca. 1,5 kg pulled pork eller pulled chicken
Cæsarsalat med kalvetern
30 min.
Cowboytoast med kylling
Chili con carne med ris og skært kød
40 min.
Svenske sennepssild
15 min.
Økologisk røget ostesovs med frisk lauerbær
Råstegt græskar med hurtig harissa og stegt æg
30 min.
Krydret oksefars i ovn med chorizopølse, kartofler og spejlæg
Fyldte blæksprutter med svinekød
45 min.
Letrøget ribbenssteg med asparges, tørrede tomater og grillede kartofler
4 t, 30 min.
Mørbrad Royal med rødvinskogt bacon, terrin af sommerkål og tomater og sauce diable
2 t, 30 min.
Børnemadpakke
35 min.
Wok på panden med and, kål og appelsin
30 min.
Rørt laksetatar
20 min.
Gryderet med fasan, bacon, rødvin og fløde
45 min.
Eksotisk coleslaw
Fadkoteletter i champignon-løgsauce
45 min.
Broccoli Cheese Tops
40 min.
Krydret tomat-kikærte suppe (Lisbeth Tordendahl)
25 min.
Osso Buco a la milanesa
3 t
Varm perlegrød med tørrede bær
Kanelkaffe