Krydret tomat-kikærte suppe (Lisbeth Tordendahl)

Krydret tomat-kikærte suppe (Lisbeth Tordendahl)

En velkrydret varmende suppe der får blodet til at rulle.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Hak hvidløg fint. Skær løg i tern.
  • 2 Varm olien og sautér hvidløg 20 sekunder. Tilsæt løg og sautér yderligere 2 minutter.
  • 3 Kom vand, tomat, krydderier og lidt salt ved, bring i kog og småkog under låg 10 minutter.
  • 4 Kom kikærter ved og kog yderligere 10 minutter.
  • 5 Justér smagen efter behov med salt og evt. lidt ekstra koncentreret tomatpuré og ingefær.
  • Så er det spisetid! Krydret tomat-kikærte suppe (Lisbeth Tordendahl)

Tip

Opskriften er venligst stillet til rådighed for Dansk Vegetarforening af Lisbeth Tordendahl.

Opskriften er udviklet af