Børnemadpakke

Sådan gør du

  • 1 Til 2 børn:
  • 2 Ovnen tændes på 200 grader.
  • 3 Kyllingelårene krydres med salt og peber og steges i ovnen i ca. 35 min. til de er gennemstegte.
  • 4 Makrellen klargøres og fiskebenene fjernes.
  • 5 Skær bunden af hjertesalaten og del salathovedet i blade og skyl dem.
  • 6 Læg et stykke røget makrel på de sprøde salatblade.
  • 7 Agurk og peberfrugt skæres i mindre bidder og radiserne halveres.
  • 8 Grøntsagerne sættes på et spyd sammen med tomaterne.
  • 9 Yoghurten røres med salt, peber, paprika og persille og serveres som dip til kartoflerne.
  • {{recipeDoneText}} Børnemadpakke

Tip

Pak kyllingelår, makrel, grøntsagsspyd, mini-rugbrød og kartofler hver for sig i madpakkepapir og kom yoghurt-dip i en lille plastboks med låg.

Opskriften er udviklet af