Krydret oksefars i ovn med chorizopølse, kartofler og spejlæg

Energiinformation

  • Energi 2841 kj
  • Energi 676 kcal
  • Protein 44 g
  • Fedt 38 g
  • Kulhydrat 40 g
  • Kostfibre 4 g

Sådan gør du

  • 1

    Skær chorizo i mindre stykker. Hak løg og hvidløg fint, rist det af i en gryde i olivenolie sammen med chorizo og de tørrede krydderier i ca. 2 minutter på middel varme. 

  • 2

    Tilsæt oksekødet og steg det med i 5 minutter. Tilsæt de hakkede tomater og lad det småsimre i 20-25 minutter. Smages til med salt og peber. 

  • 3

    Halvér kartoflerne og kom dem i gryden og lad dem koge med i 10 minutter. Rør forsigtig i gryden og kom det i et ildfast fad. 

  • 4

    Lav 4 spejlæg og læg dem oven på toppen af fadet, drys med tortilla chips og revet ost og bag i forvarmet ovn på 200° i ca. 10 minutter indtil gylden og osten er smeltet. 

  • 5

    Servering

    Drys med hakket persille og server direkte fra fadet. Kan fint serveres med stærk chilisauce, cremefraiche og salat.

  • {{recipeDoneText}} Krydret oksefars i ovn med chorizopølse, kartofler og spejlæg

Tip

Kan også laves med kylling eller svinekød. Kan fint laves dagen før.

Opskriften er udviklet af