Kaffeglaserede herregårdskoteletter

Prøv at glasere dine herregårdkoteletter på en anderledes måde. Kaffen i denne glace giver et ristet twist og passer godt til den stærke chili og det karamelliserede sukker.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kom kaffe, sukker og chili i en mindre gryde.
  • 2 Lad glaseringen simre uden låg i 15 minutter.
  • 3 Tag gryden fra varmen.
  • 4 Skræl og kog kartoflerne møre.
  • 5 Afdryp og vend med smør og persille.
  • 6 Kog haricots verts møre i 1-2 minutter og afdryp.
  • 7

    Hak løget og svits i olien

  • 8 Drys kødet med salt og peber, og grillsteg koteletterne ca. 4 minutter på begge sider.
  • 9 Hæld glaseringen på til sidst og vend rundt.
  • 10 Server med de øvrige ingredienser.
  • {{recipeDoneText}} Kaffeglaserede herregårdskoteletter

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier