Brug sovsen henover grøntsager, fiskestykker, i lasagne og alle former for gratiner, inden de ovnbages ved høj temperatur. Opskriften giver ½ liter sovs.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Sautér smørret indtil det bruser op, tilsæt muskatnød og laurbær.
  • 2 Krydr med havsalt og friskkværnet sort peber, og tilsæt dernæst hvedemelet. Sautér i et par minutter, indtil det samler sig.
  • 3 Hæld væskerne på - men kun lidt ad gangen.
  • 4 Lad det koge op, inden det næste hold væske tilsættes, mens der hele tiden piskes.
  • 5 Kog sovsen igennem i 5 minutter ved svag varme.
  • 6 Kom osten i og lad den simre indtil den smelter.
  • 7 Brug sovsen henover grøntsager, fiskestykker, i lasagne og alle former for gratiner, inden de ovnbages ved høj temperatur.
  • Så er det spisetid! Røget ostesovs med frisk lauerbær

Opskriften er udviklet af