Cowboytoast med kylling

Sådan gør du

  • 1

    Bland blomkål, fennikel, broccoli, blegselleri og rødløg i en skål.

  • 2

    Rør skyr, citronsaft og citronskal, karry, salt og peber sammen. Vend grøntsagerne med dressingen, og lad det trække lidt. Hvis du synes, at remouladen er for grov, så kom det hele op i en blender, og kør i 1 minut.


     

  • 3

    Bland kylling med røget salt, sennep og kapers, og form farsen til 4 bøffer a 150 g. Grill bøfferne i 2-3 minutter på hver side. 

  • 4

    Rist toastbrødene på grillen. 

  • 5

    Anretning

    Smør brødene: 4 med røget ketchup og 4 med sennep. Læg bøfferne på brødet, kom remoulade på, og slut af med toastbrød.

  • {{recipeDoneText}} Cowboytoast med kylling

Opskriften er udviklet af