Safran opskrifter
Rødvins-, Trøffel- og Safransmør
Vegetarisk bouillabaisse
Bouillabaisse – fiskesuppe med muslinger og skaldyr
Krans af safransnurrer
2 t
Luciabrød
2 t, 40 min.
Lam med skovsyre og valnødder
15 min.
Ristet toast med spinat og pocheret æg
30 min.
Risotto med kylling og græskar
Hakkebøf med julesyltede løg
25 min.
Risotto med muslinger til 10 personer
Safran-aioli
Nakkekoteletter marineret i citronhvidløg og timian med safranris
30 min.
Marrokansk oksegryde med kanel og citron
30 min.
Kyllinge jambalaya med chorizopølse og safran ris
15 min.
Helstegt kylling med oliven og cherrytomater
45 min.
Safranmarcipankage med æbler
20 min.
Poussiner med safran cous cous, fersken relish og spinatsalat
30 min.
Paella
1 t
Råstegte gulerødder
Sauté-skiver med pasta-ærtesalat
30 min.
Nydansk Paella med wokstrimler, rejer og porrer
30 min.
Letrøget svinebryst med oktoberpærer og grøntsager med kørvelsmør
3 t
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Luciaboller
1 t, 10 min.