Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Skær kyllingen i portionsstykker og brun dem let i olien i en dyb (paella)pande.
  • 2 Kom løg og peberfrugtstrimler i og lad det gyldne let.
  • 3

    Bland de hakkede hvidløgsfed i. Kom risene i og lad dem snurre sig klare.

  • 4 Tilsæt vinen. Kog nogle minutter og kom de hakkede tomater og bouillonen i.
  • 5 Stød safran med de øvrige krydderier og kom dem i.
  • 6 Tilsæt salt og lad retten snurre i 30 min.
  • 7 Klargør imens muslingerne, ved at børste dem godt under koldt vand og kassere dem der ikke lukker tæt ved et let bank mod bordkanten.
  • 8 Kom dem i til sidst sammen med ærterne.
  • 9

    Lad retten koge yderligere 5 min. eller til muslingerne har åbnet sig.

  • 10 Bland rejerne i.
  • 11 Smag retten til og servér.
  • Så er det spisetid! Paella

Opskriften er udviklet af