Paella
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skær kyllingen i portionsstykker og brun dem let i olien i en dyb (paella)pande.
  • 2 Kom løg og peberfrugtstrimler i og lad det gyldne let.
  • 3 Bland de hakkede hvidløgsfed i. Kom risene i og lad dem snurre sig klare.
  • 4 Tilsæt vinen. Kog nogle minutter og kom de hakkede tomater og bouillonen i.
  • 5 Stød safran med de øvrige krydderier og kom dem i.
  • 6 Tilsæt salt og lad retten snurre i 30 min.
  • 7 Klargør imens muslingerne, ved at børste dem godt under koldt vand og kassere dem der ikke lukker tæt ved et let bank mod bordkanten.
  • 8 Kom dem i til sidst sammen med ærterne.
  • 9 Lad retten koge yderligere 5 min. eller til muslingerne har åbnet sig.
  • 10 Bland rejerne i.
  • 11 Smag retten til og servér.
  • {{recipeDoneText}} Paella

Opskriften er udviklet af