Roastbeef med sauce af øl og tørrede svampe opskrifter
Ølstegt svineskank
3 t
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)
25 min.
Braiseret kylling med hyldeblomst
Oksehaler
3 t
Rosmarinstegt nakkefilet
1 t, 30 min.
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Linguini i cremet svampesauce
Lasagne med svampe og grønne linser
Cæsarsalat med kalvetern
30 min.
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Hvide asparges med hollandaise og rejer
40 min.
Fladbrød med hummus, halloumi og granatæble
Entrecôte med cognacsauce
10 min.
Helstegt oksemørbrad med svampefyld
1 t
Quesadillas med ost, svampe og grønkål
Cassoulet
3 t
3 x sauce
30 min.
Klassisk and
Rodfrugter i kokosmælk
Marokkansk inspireret lammebov
Svinekæber
2 t
Squashkage med valnødder
50 min.