Restemad af roastbeef opskrifter
Fiskefrikadeller med grov remoulade og kogte kartofler
Bankekød med groft grønt
Perlebygklatkager med kryddersyltede kirsebær
Pastasalat med rester
Salat med majs, oliven og kylling
Garam masala-kylling med tomat og løg
1 t, 15 min.
Sandwich med hønsesalat, karry, bladselleri og æbler
Samosas af rester
Biksemad med søde kartofler server spejlæg og chili til
Armensk pizza med hakket kød
45 min.
Pastagratin med tomat og broccoli
Kylling i cremet karrysauce med ris og haricots verts
Poke bowl med kylling, kål og chilimayo
20 min.
Tykmælks panna cotta med havregrynskager
45 min.
Roastbeef af tykstegsfilet med jordskokkerösti og grønsagsruller
30 min.
Braiseret roastbeef med persillerodspuré og pære fennikelsalat
30 min.
Ovnstegt roastbeef med rodfrugtfad
1 t
Roastbeef med kartoffelbåde og gløggsauce
Klar suppe med hurtige kødboller, kikærter og grønkål
30 min.
Ovnbagte grøntsager med kikærter
Sushi med teriyakikylling og avocado
Savoykål i havtornfløde
30 min.
Blomkålsremoulade og rugbrødsvendte fiskepinde
Oksefrikadeller med brombær-chutney