Røræg til 20 personer opskrifter
Sprødt stegt bacon med ærter og kål
20 min.
Æggekage med bælgfrugter og kødrester
45 min.
Tomatsuppe til 3 forskellige retter
1 t
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Kødsovs - med et lille tvist
Gnocchi med kylling og tomat
20 min.
Krydret hakkebøf med stegt rødkål
20 min.
Mørbrad med stegt rødkål og spejlæg
20 min.
Ovnbagt laks med pandestegte grøntsager
30 min.
Claus Holms julekringle
20 min.
Andelår med cremet flødesauce og kantareller
20 min.
Vegetariske tarteletter med palmekål og tomatsalsa
20 min.
Burger med stegt andebryst
20 min.
Pasta med pesto og bagte peberfrugter
20 min.
Thai inspireret pasta med rejer og sød soya
20 min.
Ravioli med bacon og parmesan
20 min.
Stegte frølår i rødbede
20 min.
Rustik tomatsuppe med grønne tomater
20 min.
Ristet sandwich med pulled chicken
20 min.
Suppe med æble og svampe
20 min.
Briochebolle med røræg og kartoffel
20 min.
Nem pizza med sprødt grønt på toppen
20 min.
Pasta med svampe og rodfrugter
30 min.