Røræg til 20 personer opskrifter
Forårsbrunch 2.0
Kokoskage med bær
Flødeboller – Klassiske, med vaniljeskum og mørk chokolade
Poke bowl med kylling, kål og chilimayo
20 min.
Cheesecake med lime og hvid chokolade
6 t
Røræg med purløg til ristet rugbrød
10 min.
Røget ørred med røræg og purløg
15 min.
Kalvetatar med calvados
Butter chicken
12 t
Kippers med røræg, purløgsolie og rød peberfrugt
15 min.
Stikkelsbærsuppe med kanel og vanille
Bagt sæsongrønt med kikærter, urteolie og æg
Chili con carne med grøntsager, creme fraiche og jalapeños
Weekendbrunch
Kartoffelkage med valnødder
Kartoffelmos med kødsovs
Culotte med æble-mynte sambal
Surmælksprodukt med mysli og frisk frugt
Ingefærmarineret kylling
Økologisk æblekrummekage
Økologisk ovnbagt gedeost med græskar, brød og pærer
Kylling i karry
20 min.
Rustik tomatsuppe med grønne tomater
20 min.
Røræg med krydderurter, spæd spinat og tomater