Nektariner og jordbærcreme

Denne opskrift har lavt sukker- og fedtindhold. Læs mere om bagning med lavt sukker- og fedt indhold på www.diabetes.dk.

Sådan gør du

  • 1 Nektarinerne skæres i 8 dele. Et grillspyd stikkes gennem 6 stykker nektarin. Gentag med de øvrige, så der i alt bliver 4 spyd.
  • 2 Honning og rom blandes med hakket rosmarin. Blandingen pensles på nektarin-bådene.
  • 3 Frugtspyddene grilles ved svag varme i 4-6 min.
  • 4 Frugten kan pensles med resten af honningblandingen, mens den grilles.
  • 5 Jordbærrene moses med en gaffel og blandes med fromage frais.
  • 6 Blandingen smages til med sødemiddel.
  • 7

    Servering:

    Grillede nektariner med jordbærcreme serveres som dessert.
  • {{recipeDoneText}} Nektariner og jordbærcreme

Tip

Frosne jordbær kan anvendes i stedet for friske. Hvis det er udenlandske bær, anbefales det at give bærrene et opkog inden brug. Citronsaft kan tilsættes i stedet for rom.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier