Leverpostej med bacon og champignon

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 21 g.
  • Fedt 9 g.
  • Energifor./ pers 234 kcal
  • Fedtenergi 43 %

Sådan gør du

  • 1

    Tænd ovnen på 200 grader.

  • 2

    Læg bacon på en bageplade med bagepapir, helt tæt. Stil bacon i ovnen ca. 10 min. Til det er gyldent.

  • 3

    Tag bacon ud og læg det på fedtsugende papir, lad det krølle lidt.

  • 4

    Børst champignon rene, skær bunden af og skær dem i kvarte.

  • 5

    Rist champignonerne på en slip-let pande i smør, krydr let med salt og godt med peber. Læg svampene i en sigte til afdrypning.

  • 6

    Vend leverpostejen på hovedet ud i et ovnfast fad, stil det i den varme ovn i 7 minutter.

  • 7

    Tag fadet ud og anret leverpostejen på rugbrødet med svampe og bacon.

  • {{recipeDoneText}} Leverpostej med bacon og champignon

Opskriften er udviklet af