Rødbedesalat med kapers opskrifter
Fish and chips med tatarsauce, ærtepuré og kartoffelchips
One pot puttanesca med tomater, kapers og oliven
20 min.
Dild-delle med blomkålssalat, saltbagte mandler og tatarsauce
45 min.
Rejemad med asparges og en usædvanlig god urtedressing
Omelet med mozzarella og grøn salat
30 min.
Knoldsellerigratin
50 min.
Pitabrød med fetacreme, rødbede og falafel
Grillet ribeye med rabarber, kartofler og bacon
30 min.
Svinemørbrad med parma og salvie – alt i ovnen
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Canneloni med tomat og kaperssauce
Grøntsagsgratin med broccoli, gulerod og lidt ost
Rødbedesild
15 min.
Persille gremolata
10 min.
Rødbede- og appelsinsalat med falafler
Fiskefrikadeller med hjemmerørt skyr-remoulade
30 min.
Spaghetti Puttanesca
30 min.
Karrysild
15 min.
Kyllingefad med krydderurte-smørsauce
Hønsesalat med frisk pære, svampe og sennep
Rødspættefilet med kartofler og beurre blanc sauce
30 min.
Fiskeburger med grillede torskefileter og sauce tartare
25 min.
Kold urtecreme
10 min.
Fladfisk med brunet smør og citron
30 min.