Rødbedesalat med kapers opskrifter

Ovnbagt fisk med grønt og kaperssmør

Hvide asparges i fløde- og sennepssauce

30 min.

Stegt flæsk med porrer og knoldselleri

15 min.

Stegt torsk med rodfrugter, hollandaise og kapers

15 min.

Varm rødbedesalat med kejserhatte og skalotteløg

15 min.

Bondesuppe af Claus Holm

30 min.

Svinemørbrad med cremet svampesovs

30 min.

Stegt tomatsalat med aubergine

20 min.

Efterårs and med hvidkål i soya

30 min.

Frikadeller med kartofler i kærnemælksdressing

30 min.

Dampet multe med frisk pasta og grønt

30 min.

Små tortillas med nye kartofler

30 min.

Stegte tomater med mozzarella og basilikum

10 min.

Skinkeschnitzel i tomatsovs med pasta

30 min.

Ovnbagt torsk med parmaskinke og sprød rødbedesalat

30 min.

Bagte æg med laks og sprødt brød

25 min.

Gryderet med and og sprøde grøntsager

45 min.

Lammeculotte i gryde

45 min.

Sprød butterdej med gedeost

45 min.

Nemme bagte kartofler med fyld

1 t, 15 min.

Bagte kartofler med fyld

1 t, 15 min.

Blomkålssalat med friskrevet parmesan

20 min.

Steak med rødbedesalat

45 min.

Koteletter med små bagte kartofler og creme fraiche dressing

30 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madleksikon
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • COOP.DK SHOPPING

  • Stil spørgsmål
  • Nyhedsbrev
  • Vilkår
  • Om Cookies
  • Mobil webshop
  • Kundeservice
  • COOP.DK MAD

  • Om Coop.dk MAD
  • Salgs- og leveringsbetingelser
  • Friskhedsgaranti
  • Erhverv
  • Nyheder og presse
  • Kundeservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Partnerfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • OM COOP

  • Ugens tilbudsaviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Aktiv i Coop
  • Forbrugerservice
  • Alle opskrifter A-Å
  • MEGET MERE COOP

  • Sammen om bedre mad
  • Ansvarlighed
  • Coop Bank
  • Coop Mobil
  • Samvirke
  • morebox
  • Coop Analyse

© Copyright 2019 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Roskildevej 65, 2620 Albertslund
CVR-nr. 26259495