Rødbedesalat med kapers opskrifter
Tykstegsfilet med grønkålspesto og græskarpure
Oksemørbrad med selleritårne, råstegte kartofler og urtecreme
1 t, 15 min.
Blomkålsremoulade og rugbrødsvendte fiskepinde
Sennepskartofler med spidskål
Panerede skinkeschnitzler på italiensk
30 min.
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Chops af kamsteg med oliventapenade og olivenolie nage
2 t
Ovnbagt rødtungefilet
Kalveculotte med tuncreme og salat af grønne asparges og kartofler
Kalkunfrikadeller med sennep og kapers
30 min.
Svinemørbrad med parma og salvie – alt i ovnen
Sellerisalat
Rå tomatsauce
Torskerognssalat på ristet rugbrød
15 min.
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Efterårs and med hvidkål i soya
30 min.
Gryderet med and og sprøde grøntsager
45 min.
Lammeculotte i gryde
45 min.
Karrysild med æble, rødløg og kapers
15 min.
Knækbrød og hytteost
Rødspættefilet med kartofler og beurre blanc sauce
30 min.
Dampet spidskål med bacon
6 marinader til grill, grønt og salater
15 min.
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.