Porrer, bladselleri og gulerødder på pande opskrifter
Salat med plukket and
30 min.
Stegt andebryst
35 min.
Spaghetti bolognese med salat
Møre svinekæber med kål og bacon
30 min.
Svinekæber med champignon og øl
Svinekoteletter med gulerødder
30 min.
Svinekotelet med chilisauce
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Auberginesushi
Medaljoner med marokkanske krydderier
30 min.
Medaljoner med gratineret fennikel og rødløg
45 min.
Medaljoner med couscous, rodfrugter og estragon
30 min.
Glaserede medaljoner med timianstegte kartofler og porrer
30 min.
Medaljon med varm pastasalat
30 min.
Andesteg med rosenkål og glaserede gulerødder
51 t
Andesteg med brune kartofler, rødkål og waldorfsalat
53 t
Grøntsager med jordskokke-guacamoledip
Skinke burritos
30 min.
Lammesteak med kartofler og tomatsalsa
40 min.
Grøntsager med hummusdip
Filet Royal med persillepanade, syltede grøntsager og rødvins-rødbedesauce
2 t
Råkost af marineret gulerod og broccoli
Grillet tun med sommergrønt
30 min.
Oksebov i ovn
3 t, 40 min.