Nye guleroedder gedeost salvie opskrifter
Skinkeschnitzler fra Umbrien
45 min.
Chevre Chaud - salat med pære og gedeost
10 min.
Enebærsild
20 min.
Grillede kyllingeoverlår med grill-tomater og tzatziki med valnødder
1 t
Letrøget ribbenssteg med asparges, tørrede tomater og grillede kartofler
4 t, 30 min.
Tomattærte med gedeost
1 t
Kalvegullasch med grønt drys
1 t
Frikadeller med kartofler og råkost
30 min.
Torskeburger med ansjos og citronmayonnaise
Fyldt kalvefilet med kantarel-hindbærsauce
2 t
Braiseret kylling med hyldeblomst
Ovnstegt kylling, stikkelsbær og nye løg
Stegt culotte med forårs grøntsager og saltbagte kartofler
1 t, 15 min.
Kartoffelstegt multe med kantarelsauce
Fyldt lammekølle med broccoli/rosenkålssalat og salviekartofler
Samsøfrikassé (Kirsten Skaarup)
25 min.
Skinkefrikassé med frisk kørvel, nye urter og asparges
1 t
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Karbonader med grillede asparges, citronsmør og nye kartofler
Fiskefrikadeller med spidskål og nye kartofler kogt med dild
20 min.
Sommer-flæskesteg med fennikelfrø, nye kartofler, persille og oliven tapenade
Kartoffelmadder med purløgsmayo og ristede løg
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Bøf med selleripuré, brændt urtesmør, parmesan og brødkrummer