Nye guleroedder gedeost salvie opskrifter
Kransekagekugler med ingefær og lime (14 stk.)
Røget lakserulle med gedeostcreme serveret med tomater á la greque
30 min.
Grillet lakseside
Minikødboller med bred pasta og peberfrugtsauce
Laks bagt i folie med safransauce
Bagt laksefilet med urtetop
Grillet lammefilet med spidskål, ærter og persille
1 t
Urtemarinerede lammekoteletter
15 min.
Frikassé med and, nye kartofler og asparges
30 min.
Skinkefrikassé med frisk kørvel, nye urter og asparges
1 t
Laks med edamamebønnemos og salat med hindbær
40 min.
Grøn kartoffelsalat med asparges og ærter
Kylling saltimbocca
45 min.
Karbonader med grillede asparges, citronsmør og nye kartofler
Tun marineret med agurk og frisk oregano
45 min.
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Mættende økologisk salat med æble, grillet kylling og ristede pinjekerner
20 min.
Kalve baconsteg på en ny måde
25 min.
Fiskefrikadeller med spidskål og nye kartofler kogt med dild
20 min.
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Rød sild med nye kartofler, rødløg, kapers og creme
20 min.
Asparges i flødesauce med kylling.
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Stegte svinekoteletter med nye urtekartofler