Makrel k������������l kartofler champignon dild opskrifter
Gourministeriet
Pizza med skinke og champignon
1 t, 30 min.
Aspargestærte
20 min.
Svamperisotto
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Blød polenta med rygeost og kål
30 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Pizza med kødsovs og grønkål
30 min.
Ristet asparges med æg, rødløg og parmesan
12 min.
Holms karbonader
30 min.
Klassisk: Lasagne
40 min.
Gryderet med grøntsager og linser
35 min.
Ovnbagt knoldselleri med smørsauce
30 min.
Pulled pork med tyttebær og ovnbagte løg
45 min.
Andelår med kartofler og hvidkålssalat
30 min.
Kalveschnitzel i flødesauce med blandet kål
25 min.
Hurtig pot au feu med lammemørbrad
25 min.
Glaseret svinekam med stegte kartofler og rødbeder
2 t
Kødsovs - med et lille tvist
Stegte ris med æg, bønner og bambusskud
15 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Kalveschnitzel med bagte søde kartofler og løg
1 t, 30 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Frisk salat med nye kartofler, blomkål og radiser
20 min.
Brunede kartofler