Kartofler med mozzarella, basilikum, og citronkalkun

Kartofler med mozzarella, basilikum, og citronkalkun

Mad i en fart, tilmed lækkert og sundt
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 220 grader varmluft
  • 2 Kom vand og salt i en gryde
  • 3 Brug vandet i kog og kog kartoflerne, dog kun til de stadig har lidt bid da de senere skal gratineres
  • 4 Skær kalkunbryst i tynde strimler
  • 5 Riv skallen af citronen på den fine side af rivejernet og pres saften ud
  • 6 Mariner kalkunkødet i saft og skal af citron
  • 7 Varm tomatsaucen op i en gryde
  • 8 Vend de kogte kartofler i tomatsaucen
  • 9 Tilsæt kalkunstrimlerne og reven mozzarella
  • 10 Skyl rosmarin og hak den
  • 11 Hak nødderne groft
  • 12 Kom retten i et ildfast fad
  • 13 Drys med rosmarin og nødder
  • 14 Riv parmesan over retten
  • 15 Sæt fadet i ovnen
  • 16 Bag retten til osten er gylden og kødet gennemstegt
  • 17 Skyl basilikum og hak det groft
  • 18 Tag fadet ud og drys med friskhakket basilikum
  • 19 Server godt 20 % til hvert barn og knap 30 % til hver voksen
  • {{recipeDoneText}} Kartofler med mozzarella, basilikum, og citronkalkun

Tip

Kylling egner sig også godt til denne ret

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier