Børnelørdagsfrokost med makrel i tomat

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 31 g.
  • Kulhydrater 49.9 g.
  • Fedt 43.4 g.
  • Energifor./ pers 691 kcal
  • Fedtenergi 55 %

Sådan gør du

  • 1

    Kog æggene hårde – 10 minutter. Pil dem.

  • 2

    Vask, tør og skær agurkeenderne af. Skær agurkerne på langs i stave og så på tværs, så du får fine tern. Kom disse tern i en skål.

  • 3

    Anret makrel på et fad. 

  • 4

    Anret mayonnaise i en skål. 

  • 5

    Fadet gøres færdigt med de to skåle med agurk og mayonnaise og med æg på kanten. Og så rugbrød ved siden af. 

  • 6

    HUSK at stille salt og peber på bordet. Og iskold mælk smager fantastisk til.

  • {{recipeDoneText}} Børnelørdagsfrokost med makrel i tomat

Tip

Det er hyggeligt når ungerne laver morgenmad til mor og far i weekenden. De laver det jo til ungerne til hverdag. Men det er også sjovt at invitere sine forældre på frokost i weekenden. Og det er nemt både selv af købe ind til og tillave.

Opskriften er udviklet af