Mørbrad royal japanese opskrifter
Mørbrad i fad
50 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Mørbradgryde med sød kartoffelmos
30 min.
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Ovnbagt bøf stroganoff
30 min.
Babyleaves med jordskokker og æbler
Mørbrad med saltmandler
Filet Royal med saltbagt selleri, vinaigrette og sprødt rugbrød
1 t, 30 min.
Fyldt svinemørbrad med kålsalat og sprøde baconstykker
40 min.
Mørbradtårn med æbler og bacon og tomatkompot med persillefløde
1 t, 30 min.
Filet, bacon og hjemmelavet pølse af gris med gule ærter og vintertrøffel
Thaisalat med oksemørbrad
45 min.
Mørbradbøffer på tortillabund med citrondryp
20 min.
Svinemørbrad med bacon og gremolata
Filet Royal med persillepanade, syltede grøntsager og rødvins-rødbedesauce
2 t
Poke bowl med and, grøn chili og mango
20 min.
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Ovnbagt chateaubriand med æble, hvidløg og friske krydderurter
45 min.
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Pandestegt mørbrad i strimler med gule ris og grøntsager
15 min.
Claus Holms kokkeskole: Mørbrad - afpudsning og udskæring
Ovnbagt mørbradgryde med krydrede pølser
30 min.