Luksus: mørbradgryde

Sådan gør du

  • 1 Skær mørbrad ud i fine medaljoner og steg dem på panden i olie. 
  • 2 Skær pølserne i halve stykker og steg også disse på panden. 
  • 3 Skær bacon i skiver og lad også disse stege på panden. Krydr med salt. 
  • 4 Når mørbrad, pølser og bacon er brunet af på panden tages stykkerne fra og lægges i et ovnfast fad. Lad derefter kødet stege videre i ovnen i 5-7 minutter ved 180 grader. 
  • 5 Rist svampe af på panden sammen med tomater, skiver af skalotteløg, peberrod og paprika. Rist blandingen af på panden. 
  • 6 Tilsæt hvidvin, kalvefond og fløde. Lad det derefter koge ind på panden i 8-10 minutter. 
  • 7 Anret grøntsagerne og sovsen fra panden med stykkerne af kød på en tallerken. 
  • {{recipeDoneText}} Luksus: mørbradgryde

Opskriften er udviklet af