Marineret svinemørbrad med rissalat

Sådan gør du

  • 1 DAG 1:
  • 2 Skær senerne på mørbraden væk og kassér dem.
  • 3 Rør soja sammen med honning, saften af ½ citron, lidt salt og chili.
  • 4 Hæld marinaden over mørbraden og lad det trække i ca. 30 min. i køleskab.
  • 5 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 6 Imens kødet marinerer, koges risene efter vejledning på emballagen og afkøles.
  • 7 Mørbraden lægges på en rist og steges i ovnen i 25-30 min. til den er gennemstegt og saftigt.
  • 8 Lad kødet trække 10 min. før udskæring.
  • 9 Gulerødder og forårsløg snittes fint og vendes med de afkølede ris.
  • 10 Rør en marinade af persille, mynte, olivenolie, saften af ½ citron, salt og peber.
  • 11 Vend marinaden i rissalaten.
  • 12 Servér skiver af mørbraden sammen rissalaten og groft brød.
  • 13 Marinér og steg 1 ekstra svinemørbrad og lav en dobbelt portion af salat-marinaden til dag 2.
  • 14 DAG 2: Lav en salat med skiver af marineret mørbrad, agurk, gulerod, radise, salat, kogte kartofler og den ekstra marinade.
  • {{recipeDoneText}} Marineret svinemørbrad med rissalat

Opskriften er udviklet af