Mørbrad i grov sennepssauce, svampe og aspargeskartofler

Energiinformation

  • Energi 2561 kJ
  • Energi 610 kcal
  • Protein 34 g
  • Fedt 38 g
  • Kulhydrat 33 g
  • Kostfibre 5 g

Sådan gør du

  • 1

    Skær mørbraden ud i små bøffer i ca. 8-12 stykker. Krydr godt med salt og peber og steg dem hårdt af på en varm pande i 1 spsk. olivenolie i 1 minut på hver side og tag dem af panden. 

  • 2

    Rens svampene og skær dem i mindre stykker. 

  • 3

    Snit løg og hvidløg fint og steg det af på en pande i olivenolie sammen med svampene i 3-4 minutter. Tilsæt sennep og steg det godt igennem i ca. 2 minutter. Tilsæt fløde og lad det simre i 5-6 minutter, smag til med salt og peber. 

  • 4

    Hak basilikum groft, halvér squash og skær den i skiver og vend det i saucen sammen med kødet. 

  • 5

    Anretning

    Anret mørbraden med svampe, sennepssauce og aspargeskartofler, serveres med asier eller drueagurker.

  • {{recipeDoneText}} Mørbrad i grov sennepssauce, svampe og aspargeskartofler

Tip

Retten kan fint laves med kylling og okse og vilde svampe er super til denne ret.

Opskriften er udviklet af