Babyleaves med jordskokker og æbler

Sådan gør du

  • 1 Skrub jordskokkerne omhyggeligt og dup dem tørre.
  • 2 Snit jordskokkerne i meget tynde skiver og bland dem med æble og citronsaft.
  • 3 Rør ingefær, hvidløg, olivenolie, balsamico samt honning med salt og peber og vend denne blanding med jordskokker og æble, samt rødløg, babyleaves og salte mandler.
  • 4

    Servering

    Smag evt til med yderligere salt og peber og server salaten.
  • 5 Velegnet som tilbehør f.eks til røget kød og fisk eller som frokost-buffetret.
  • {{recipeDoneText}} Babyleaves med jordskokker og æbler

Tip

Brug evt. en mandolin til jordskokkerne – og bland dem hurtigt med citronsaft – de bliver hurtigt brune. Salte mandler: Smut en god håndfuld mandler, vend dem i lidt god olivenolie og flaget havsalt, bred dem på en plade med bagepapir og rist dem gyldne i ovnen ved 225°. Vend i mandlerne undervejs, lad dem afkøle og opbevar dem i en tætsluttende beholder.

Opskriften er udviklet af