Langtidsbagt svinenakke hvid bønnepuré parmesan opskrifter

Hamburgerrygbøffer med kartoffelbåde, rødvinssauce, rosenkål og syltede rødløg
Oksebøf med bagte søde kartofler og sauce verte
1 t, 10 min.
Mig og min mad logo
Klassisk italiensk lasagne
40 min.
Canneloni med spinat og grøn salat med svampefrikassé
1 t
Kyllingelasagne med grøn salat
40 min.
Tournedos
30 min.
Ovnbagt laks med pandestegte grøntsager
30 min.
Bagt laks med ingefær og mandelpesto
Blomme semifreddo
Laks marineret med røget paprika, fennikelfrø og bønnepure
Frikassé med and, nye kartofler og asparges
30 min.
Rabarber-tiramisu med bagt hvid chokolade
Kalvekoteletter med stegt græskar
25 min.
Traditionel hønsesalat
20 min.
Coq au vin med bacon, champignon og krydderier
1 t, 30 min.
Økologisk stegt kylling med råmarinerede grønne jordbær
Pastasalat med kylling
30 min.
Ovnstegt kylling med kartofler og aspargessalat
1 t, 10 min.
Kartoffelsalat med rød pesto
20 min.
Frisk pasta med kantareller, radicchio, små tomater og bacon
10 min.
Simrelammebov med øl og grønt
10 min.
Frisk salat med grønne og hvide asparges, agurk, feta og kalkun
Pasta med broccoli og pinjekerner
Kyllingebryst på spinat
30 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495