Kyllingelasagne med grøn salat

Sådan gør du

  • 1

    Grøntsagssauce

    Rens aubergine, squash og peberfrugt, og skær dem i grove stykker.
  • 2 Steg dem i olie i en gryde sammen med hakket hvidløg, og krydr med salt, peber og oregano.
  • 3 Tilsæt hakkede tomater, og lad det simre i 10 minutter.  
  • 4

    Kødsauce

    Pil og hak løg.
  • 5 Steg det i olie i en gryde.
  • 6 Tilsæt kødet, lidt ad gangen, og steg det lysebrunt.
  • 7 Krydr med oregano, salt og peber.
  • 8 Tilsæt hakkede tomater og bouillon, og lad kødsaucen simre i 20 minutter.
  • 9 Bland kødsaucen med grøntsagssaucen.
  • 10 Læg et lag kød- og grøntsagssauce i bunden af et smurt ovnfad (20 x 20 cm), fordel Mornaysauce over, og læg lasagneplader ovenpå. Gentag, og slut af med ost.
  • 11 Bag lasagnen i ovnen ved 180° i ca. 35 minutter.  
  • 12

    Grøn salat

    Skyl og snit salaten. 
  • 13 Hak løg fint. 
  • 14 Bland olie, eddike, sennep og salt, og dryp det over salaten.
  • {{recipeDoneText}} Kyllingelasagne med grøn salat

Opskriften er udviklet af