Frisk salat med grønne og hvide asparges, agurk, feta og kalkun

Frisk salat med grønne og hvide asparges, agurk, feta og kalkun

Forår rimer på asparges, nyd dem i fulde drag så længe det varer. Opskriften er til to voksne og to børn.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 190 grader varmluft
  • 2 Vask hænder
  • 3 Dup kalkunbrystet med køkkenrulle og læg det i et ildfast fad
  • 4 Riv parmesanosten på et rivejern
  • 5 Læg parmesanost ovenpå kalkunbrystet
  • 6 Bag kalkunbrystet i ovnen i cirka 20 minutter til det er gennemstegt. Hold øje, bagetiden afhænger af din ovn og tykkelsen på kalkunbrystet
  • 7 Skræl kartoflerne
  • 8 Kom kartoflerne i en gryde og hæld vand på til det dækker kartoflerne
  • 9 Kog kartoflerne i cirka 12-14 minutter
  • 10 Skær kartoflerne i skiver
  • 11 Skyl dild og hak den
  • 12 Bland en dressing af dild, rapsolie og saft fra en citron
  • 13 Skræl asparges fra hale mod hoved
  • 14 Snit asparges i skrå skiver
  • 15 Skyl agurken, flæk den, og skær den i skiver
  • 16 Skær fetaosten i tern
  • 17 Bland asparges, agurk, feta og kartofler i dressingen
  • 18 Skær kødet i tern og bland det i salaten
  • 19 Smag til med lidt salt og peber
  • 20

    Servering:

    Fordel salaten i fire dybe tallerkener, godt 20 % til hvert barn og knap 30 % til hver voksen
  • {{recipeDoneText}} Frisk salat med grønne og hvide asparges, agurk, feta og kalkun

Opskriften er udviklet af