Kartoffelsalat med rød pesto

Sådan gør du

  • 1 Kog kartoflerne og afkøl dem.
  • 2 Skær imens fenniklen i små tern og lav pestoen.
  • 3 Soltørrede tomater blendes med pinjekerner, parmesan, hvidløg, kapers og æbleeddike.
  • 4 Tilsæt olivenolie lidt af gangen.
  • 5 Skær de kogte kartofler i mindre stykker.
  • 6 Krydr med salt og sort peber og vend dem med 4 spsk pesto.
  • 7 Tilsæt fennikel og rucola og vend rundt.
  • 8 Servér kartoffelsalaten med groft brød eller som tilbehør til aftensmaden.
  • {{recipeDoneText}} Kartoffelsalat med rød pesto

Tip

Kom pestoen på sylteglas og opbevar den i køleskab, hvor den kan holde sig i 3-4 dage. Pestoen smager fantastisk på alverdens sandwicher, også rugbrødssandwichen til madpakken.

Opskriften er udviklet af