Krebinetter, persille, gulerødder opskrifter
Asparges tonnato
Fyldte portobellosvampe med bacon, persille og porre
Gourministeriet
Vegetar burger med kikærtebøf og urtedressing
30 min.
Gourministeriet
Græsk pita burger
45 min.
Svamperisotto
Veggie pasta med grønt og parmesan
15 min.
Pandestegte revelsben i øl og sennep
40 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce
30 min.
Klassisk: Karbonader
20 min.
Fyldte croissanter med skinkesalat
15 min.
Pandestegt perlehøne med squash og avocado
35 min.
Tortilla wraps med grillet grønt
30 min.
Smørstegt svinemørbrad med hvidløg og friske krydderurter
30 min.
Bondesuppe af Claus Holm
30 min.
Frikadellesandwich med råsyltet rødkål
15 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Bruschetta med ristede svampe og parmesan
15 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Ovnbagt jomfruhummer med gulerodsbånd
30 min.
Luksus: Spaghetti bolognese
30 min.
Kokossuppe med ingefær, chili og rejer
30 min.
Pandestegte grøntsager og forskellige slags kål
30 min.
Spaghetti med mandler og palmekål
15 min.