Kogt opskrifter
Kartoffelsalat a la Kokkelandsholdet med kyllingefrikadeller
Fisketatar med citron-mayo og syrlig grønt
Pålægsmadder til aftensmad
Pasta med grillet peberfrugt
Croque monsieur
Coq au vin med bacon, champignon og krydderier
1 t, 30 min.
Peberbøf med peberfrugter og kartofler
30 min.
Stegt rødspætte med sauce af champignon
"Poké bowl" med teriyaki-gris, ris og edamame
Laks bagt i folie med safransauce
Gulerødder a la paysanne
20 min.
Quinoabøffer
Fyldig suppe med ising
Fiskefrikadeller med løgkompot
Løgsalat med tomat og blåbær
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Frikadeller med stuvet spinat
30 min.
Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder med kartofler
45 min.
Stegt flæsk med løgsauce
Cremet spinatgryde med feta og fennikel
Risotto med stilton
Torsk i estragon
30 min.
Maskeret blomkål