Kogt opskrifter
Pasta med kalvelever i hvidvinssauce og broccoli med kapersdressing
1 t, 10 min.
Skindstegt kulmule med thaimarinade
Muslinger a la creme
Svenske sennepssild
15 min.
Sildesalat med kartofler, æbler, purløg og peberrod
Råstegt græskar med hurtig harissa og stegt æg
30 min.
Fyldte blæksprutter med svinekød
45 min.
Børnemadpakke
35 min.
Gyldne fadkoteletter
15 min.
Oksegrydesteg braiseret i mørk øl med hasselnødder og julekrydderier
2 t, 30 min.
Gløgg
Græsk kyllingesuppe med citron
1 t, 40 min.
Grillet kanin med grøntsager og nem aioli
Økologisk chili sin carne med øl, chokolade og kanel
2 t, 45 min.
Julens flæskesteg med tilbehør
2 t, 30 min.
Cremet spinatgryde med feta og fennikel
Kartoffel-kikærtefrikadeller med sesam (Lise Faurschou Hastrup)
Stegte ris ala Claus Holm
15 min.
Mørbradgryde
45 min.
Kyllingegryde med kokos og citrongræs
15 min.
Kyllingelår med kokos og bønner
35 min.
Hel ovnstegt laks
40 min.
Kartoffelstegt multe med kantarelsauce
Entrecote med Karl Johan-smør og kartoffelchips