Italienske kødboller i tomatsovs opskrifter
Skinkeschnitzler fra Umbrien
45 min.
Pizza med skinke og champignon
1 t, 30 min.
Klar suppe med hurtige kødboller, kikærter og grønkål
30 min.
Nøddecupcakes med nougatcreme
Italienske kyllingespid
15 min.
Kylling-linguine a la Carbonara
20 min.
Boller i karry med grøntsager og kokos
1 t
Kødboller med selleri
45 min.
Bradepande-foccacia
Panerede skinkeschnitzler på italiensk
30 min.
Rodfrugtsuppe med krydrede kødboller
Svinemørbrad med bacon og gremolata
Spaghetti alla carbonara
20 min.
Familiens lasagne.
Biscotti med kaffe og kardemomme
Svinemørbrad med parma og salvie – alt i ovnen
Fettuccine med svampe
25 min.
Kantarelrisotto med chorizo og parmesan
30 min.
Luksus Jomfruhummerpizza
Sesamstegt kyllingefilet med sprød grønkålssalat
15 min.
Boller i karry med æblestykker, frisk ingefær og grønkål
45 min.
Claus Holm: Risotto med grønt og parmesan (vegetar)
45 min.
Økologisk boller i kokoskarry
Risotto med lynstegt kål og citron