Spaghetti med lynstegte grøntsager, basilikum og gorgonzola

Energiinformation

  • Energi pr. person 2235 KJ
  • Energi pr. person 532 Kcal
  • Protein 16 %
  • Kulhydrat 57 %
  • Fedt 27 %

Sådan gør du

  • 1 Knus de to fed hvidløg med en kniv og lad dem trække i en lille skål med to spsk. ekstra jomfuolivenolie. 
  • 2 Vask grøntsagerne og skær dem i strimler. Smag til med salt. 
  • 3 Kog spaghettien “al dente”, mens grøntsagerne lynsteges på panden med ekstra jomfuolivenolie. 
  • 4 Hæld vandet fra spaghettien og hæld den i et serveringsfad. Tilføj straks olien med hvidløg, grøntsagerne, gorgonzola i små stykker og bland det hele godt sammen.Tilsæt evt. tomatskiver og pynt med basilikum.
  • {{recipeDoneText}} Spaghetti med lynstegte grøntsager, basilikum og gorgonzola

Opskriften er udviklet af