Klassisk, italiensk tiramisu

Klassisk, italiensk tiramisu

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi pr. person 3125 KJ
  • Energi or. person 744 Kcal
  • Protein 7 %
  • Kulhydrat 35 %
  • Fedt 58 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Pisk fløden let stiv.
  • 2 Pisk æggeblommer, flormelis og vanillekorn helt stift og luftigt.
  • 3 Læg husblassen i blød i koldt vand.
  • 4 Vend mascarponen i æggemassen. Hvis creme fraiche anvendes i stedet for, skal den piskes stiv ligesom flødeskum.
  • 5 Pres husblassen fri for væde og smelt den ved lav varme eller over vandbad. Tag ca. en deciliter af æggemassen fra og bland den smeltede husblas heri. Bland det med resten af æggemassen.
  • 6 Bland kaffe, saften af en citron og Marsala vinen og gem denne lage.
  • 7 Vend flødeskummet og æggemassen sammen.
  • 8 Dyp ladyfingers eller makroner i kaffelagen og læg dem i bunden af fire små patentglas. Drys med kakao og hæld lidt af tiramisumassen over. Gentag denne proces, indtil der ikke er flere ladyfingers eller mere creme tilbage.
  • 9 Sæt glassene på køl et par timer før servering. Tiramisuen kan også anrettes i én skål af passende størrelse.
  • {{recipeDoneText}} Klassisk, italiensk tiramisu

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter