Hovedretter med seleri opskrifter
Forårsrisotto
Moules frites
40 min.
Marokkansk gulerodssuppe med grøntsagstopping
25 min.
Spaghetti Bolognese
30 min.
Burger med andeconfit og coleslaw
20 min.
Burger med plantebøf, slaw og lynsyltede rødløg
25 min.
Salat med gule beder og kikærter
Empanadas med kylling og varme krydderier
39 min.
Græskarsuppe med quinoa
35 min.
Lammerack med friske krydderurter og svampesauce
40 min.
Gratineret pasta med peberfrugt
Claus Holm: Spaghetti bolognaise
30 min.
Aspargestærte med fetacreme
Pizza med friske tomater, mozzarella og basilikum
1 t, 30 min.
Dhal med fladbrød
2 t
Pastasalat med citrondressing og rejer
Rødbederisotto med gedeost
Sprødstegt rødfisk med timian, porre og jordskoksauce
Lammekølle med provencalske kartofler
Rispapirruller med rejer og grøntsager
Bøf Bourguignonne
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Svampebøf og harissa-kålsalat med quinoa og yoghurt
30 min.