Hovedretter med fars opskrifter
Klassisk rejecocktail
Knoldsellerigratin
50 min.
Bagt knoldselleri med vesterhavsost og grillet grønt
Lynstegte bønner og oksekød med spicy kokosknas
15 min.
Fetadip med sød kartoffel- og bønnefritter
20 min.
Oksefrikasse med ærter og gulerødder
1 t, 15 min.
Koteletter og lynstegt karrykål med kokos
35 min.
Pasta med rød pesto, semidried tomater og parmesan
15 min.
Tomatsalat med nektariner og frisk mozzarella
Grillet ribeye med rabarber, kartofler og bacon
30 min.
Spareribs og grillede kartofler med sennepsdressing
30 min.
Græsk bowl med kikærter, hummus og vegan "gyros"
25 min.
Tykstegsbøf med squash og bær
20 min.
Lasagne
Grillet oksekød med gratinerede svampe og rødvinssauce
30 min.
Grillet kylling med grønne asparges og kartofler
40 min.
Grillet kylling til Cæsar salat med fine ærter
30 min.
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Spaghetti Bolognese med hakket oksekød og blandede grøntsager
30 min.
Kåldolmere med svamp og okse
Sprød salat med kylling, rosenkål, krydderurter og gomadressing
20 min.
Rispapirruller med rejer og grøntsager
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Spyd med fisk og rejer på sprød salat
1 t