Hovedretter med fars opskrifter
Dhal med fladbrød
2 t
Grillet nakkefilet med løgkompot
2 t, 30 min.
Rodfrugtsuppe med krydrede kødboller
Forloren hare med rodfrugter
One pot med chorizo, fennikel og tomat
25 min.
Tomattærte med flødeostecreme
Cordon bleu med comté
Frikadeller med stuvet blomkål
1 t
Pølsemix
15 min.
Roulade af svinekæber og hummer, spidskålstærte
3 min.
Mini-smørrebrød
45 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Laks med tomat og mandler
Økologisk chili sin carne med øl, chokolade og kanel
2 t, 45 min.
Fetadip med sød kartoffel- og bønnefritter
20 min.
Ingefærmarineret kylling
Poke bowl med and, grøn chili og mango
20 min.
Stegte ris ala Claus Holm
15 min.
Lynstegte bønner og oksekød med spicy kokosknas
15 min.
Steaksalat med sursød dressing
Lynstegt laks med kikærter, kål og soya
15 min.
Lynstegt laks med spinat og spaghetti
15 min.
Stegt laks med nudelsalat og avocado-wasabi-dip
30 min.