Hovedretter med fars opskrifter
Frikadeller af broccolistok
Pizza med kødsauce og rødløg
1 t, 30 min.
Kyllingeburger med guacamole og frisk salsa
30 min.
Linsesalat med fersken og serranoskinke
20 min.
Salat med hvide asparges og vinaigrette med æg
20 min.
Pitabrød med kebab og marineret rødløg
25 min.
Rodfrugtsuppe med krydrede kødboller
Farserede porrer med gulerødder
Claus Holms risengrød med kanel, kardemomme eller lakrids
45 min.
Stegte kyllingelår med pasta med basilikum
45 min.
Julesovs
3 t
Andesteg med fyld af løg, appelsin, chili og dadler
3 t, 20 min.
Grillede thai-burgere med ananas-relish
30 min.
Koteletter i fad med ris (Thai style)
45 min.
Fondue
Krydret svinemørbrad og kartoffelsalat med fennikel og æble
45 min.
Helstegt svinemørbrad i svampesauce
30 min.
Tabbouleh med granatæblekerner og yoghurtdressing
Tzatziki med mynte
Lammedeller med tabbouleh
Vegansk ”sheet pan shawarma” med grønt og Tæmpeh
40 min.
Millionbøf med kartoffelmos
1 t
Tomatsuppe
Pasta carbonara og enkelt grøn salat med agurk, basilikum og vinaigrette
30 min.