Hovedret med hakket kød opskrifter
Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Ovnstegt and med porrer
3 t, 30 min.
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Grillet hakkebøf med rabarber
20 min.
Sprødt brød med cheddar, sennep og mør lam
30 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Fish and chips a la Holm
30 min.
Kalveschnitzel med bagte søde kartofler og løg
1 t, 30 min.
Samosa a la Holm
20 min.
Panzanella a la Holm
15 min.
Æggekage med bælgfrugter og kødrester
45 min.
Spidskålswrap med lammefilet, couscous og yoghurt-dressing
20 min.
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Lammeculotte med grøntsagsspaghetti og hjemmelavet dip
30 min.
Papadum med lammemørbrad, fennikel og dressing
15 min.
Tortillas med lam, grøntsagsspaghetti og dressing
30 min.
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Wraps med oksehale, kål og hjemmelavet dressing
3 t, 15 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce
30 min.
Bagt hokkaido græskar med ribollita og stegte pølser
1 t, 15 min.
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Pasta i tomatsauce med broccoli og bacon
30 min.
Pandestegt indbagt pizza med barbeque, skinke og ost
1 t