Hovedret med hakket kød opskrifter
Stenbiderrogn på vafler
Buddha Bowl med Bimi
55 min.
Persillerodssuppe med letsaltet agurk og ærteskud
Svinekæber med bacon og æblecider
Pizza bianco med oksemørbrad, svampe og salvie
1 t, 30 min.
Torskerogn med bagt kartoffel
40 min.
Farserede porrer med gulerødder
Claus Holms risengrød med kanel, kardemomme eller lakrids
45 min.
Citrus-salat med sprødt grønt og krydderurter
15 min.
Appelsin og grønkålssalat med bagt græskar
Fettuccine med kalkun, svampe og appelsin-gremolata
Fiskefrikadeller med sprød grønkålsalat og kartoffelbåde
40 min.
Stegte kyllingelår med pasta med basilikum
45 min.
Klassiske koteletter i fad
40 min.
Fiskedeller med æble og citronstegt knoldselleri
Cookies med chokoladeknapper
30 min.
Oksemørbrad, pommes fondant, grønt og rødvinsglace
1 t, 30 min.
Julesovs
3 t
Stegt andelår med kartoffelmos
Syltet gås eller and
Andesalat med bulgur
Ciabattaboller med and og salat
20 min.
Andesteg med appelsinbrunede kartofler og rødkål med valnødder
3 t, 15 min.
Andesalat af rester