Hovedret med fisk opskrifter

Fiskefrikadeller med grov remoulade og kogte kartofler
Ølmarineret torsk
Grøntsagspakker
Spinatsuppe med urter og dampet laks
Grill-paella med tigerrejer og chorizo
35 min.
Kyllingesuppe med asparges
Poke bowl med æg, grønt og soyastegte shiitake
20 min.
Karrysild med æble, rødløg og kapers
15 min.
Sild med tomat og chili
10 min.
kylling i kokos-chili sauce
Indonesiske frikadeller med tabouleh
45 min.
Hamburgerrygbøffer med kartoffelbåde, rødvinssauce, rosenkål og syltede rødløg
Oksebøf med bagte søde kartofler og sauce verte
1 t, 10 min.
Grillmedister med peberfrugt, mozzarella og bacon
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Ossobuco med rodfrugtmos
Canneloni med spinat og grøn salat med svampefrikassé
1 t
Kyllingelasagne med grøn salat
40 min.
Tournedos
30 min.
Arabisk lammekølle stegt med dukkahsmør og grillet grønt
Lammekølle provenciale
30 min.
Indisk lammegryde med ris og frisk koriander
1 t, 40 min.
Okonomiyaki
Braiserede porrer med tomater og laks.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495