Hovedret med banan opskrifter
Friske forårsruller med sesamstegte svampe
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Spaghetti med lynstegte grøntsager, basilikum og gorgonzola
30 min.
Krebinetter med bacon og svampe
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Oksetyndsteg med ovnbagte kartofler
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Rugbrød med hummus og skinke
Kyllingeschnitzel med grønne bønner, mandler og salviesmør
Bananmuffins
45 min.
Fyldte courgetter
45 min.
Græsk farsbrød med tzatziki og ovnstegte kartofler
1 t
Blinis med rogn, rødløg, purløg og cremefraiche
1 t, 30 min.
Syltede rødbeder
1 t, 30 min.
Kylling i kålwok
Stegte nudler med oksekød og grønt
30 min.
Wok på grill
Indbagt brød med fetafyld
Grillet andebryst med hokkaidomos og syltede rødløg
50 min.
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Sylte
Andebryst med krydrede blommer.
Flæskesteg med brunede kartofler