Hovedret med banan opskrifter
Nakkekotelet med æblesalat og jordskokker
30 min.
Stegt andebryst i appelsin og ingefær
30 min.
Vegetar burger med kikærtebøf og urtedressing
30 min.
Nøddefrikadeller med cognac og krydderurter
Helstegt svinekam med rosmarin skorzonerødder - hvidløg - æbleflæsk
Nakkefilet på en bund af rødkål, æbler, svesker og abrikos
2 t, 30 min.
Æbleflæsk af svinebryst, kogestykke
1 t
Havregrød med frugt og hyldeblomstsirup
10 min.
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Chili sin carne
Braiseret nakke med fynske Mutzu glaseret i sukker og fynsk æbleflæsk
1 t, 30 min.
Flæskesteg af svinekam med solbærglaserede majroer og kompot af æbler og selleri
1 t, 30 min.
Bøgehattetærter med bønne-æblesalat og mandler
Honningglaseret svinemørbrad og chorizospyd
Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler
30 min.
Burger med grillet grønt og syltede rødløg
Forloren hare med stegte æbler og brun sauce
Salat med lynsyltet karryblomkål og rejer
1 t, 35 min.
Rissalat med banan, druer og chili
30 min.
Sommertorsk med asparges og persille-æble vinaigrette
15 min.
Vegetarisk wokret med vandmelonskal
Fasanmiddag
1 t, 20 min.
Grillet svinekam med couscous og grøntsager
25 min.
Frikadeller a la Holm
30 min.