Gryderet, svinekød, nakkefilet opskrifter
Skinkeschnitzler fra Umbrien
45 min.
Dansk gryde med svesker
45 min.
Cajun skinkeschnitzler med pastasauce
30 min.
Efterårsgryde med svinekød og nudler.
20 min.
Glaserede kæber med selleri
2 t
Skinkemignon med blommesalsa
45 min.
Fyldte blæksprutter med svinekød
45 min.
Letrøget ribbenssteg med asparges, tørrede tomater og grillede kartofler
4 t, 30 min.
Mørbrad Royal med rødvinskogt bacon, terrin af sommerkål og tomater og sauce diable
2 t, 30 min.
Hapser
Gryderet med fasan, bacon, rødvin og fløde
45 min.
Pizza med blå ost og karameliserede løg
30 min.
Gyldne fadkoteletter
15 min.
Fadkoteletter i champignon-løgsauce
45 min.
Pizza med skinke og tomater
Holms julemørbradgryde
25 min.
Spareribs marineret i porter
1 t, 15 min.
Mørbrad Royal med forårssvampe, spidskål og rababerkompot
1 t, 30 min.
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Klassisk flæskesteg med tilbehør
1 t
Pasta med skinke-tomatsauce
30 min.
Spareribs med avokadodyp og stegte kartofler
40 min.
Økologisk chili sin carne med øl, chokolade og kanel
2 t, 45 min.
Rosenkålsgratin med løg og bacon
1 t