Grønkål og fars opskrifter
Fyldte blæksprutter med svinekød
45 min.
Fadkoteletter i champignon-løgsauce
45 min.
Stegt halloumi & couscoussalat med granatæble, agurk og rødløg
Æblekage med kanel og vaniljesukker
10 min.
Julens flæskesteg med tilbehør
2 t, 30 min.
Klar suppe med hurtige kødboller, kikærter og grønkål
30 min.
Forloren hare med rodfrugter
Tykstegsfilet med grønkålspesto og græskarpure
Oldemors frikadeller med kartoffelsalat
50 min.
Skinkemignon a la ballotine
1 t, 45 min.
Rodfrugtsuppe med krydrede kødboller
Paneret kalkun med stegt grønkål
25 min.
Gryderet med and og sprøde grøntsager
45 min.
Lammeculotte i gryde
45 min.
Dolmere med bulgurpilaf
1 t, 30 min.
Kåldolmere med hakket oksekød
Stegt kalvefilet
15 min.
Kantarelsuppe med grønkål, brødcrutoner og fromage fraiche
Pandestegte grøntsager og forskellige slags kål
30 min.
Sesamstegt kyllingefilet med sprød grønkålssalat
15 min.
Lun quinoasalat med sød kartoffel og bagt tofu
50 min.
Portobello svampe med ris, grønkål og frisk chili
30 min.
Spinat-grønkålssuppe med blomkålssne og druer
30 min.
Boller i karry med æblestykker, frisk ingefær og grønkål
45 min.