Fetadip med søde kartoffel- og bønnefritter

Maria Vestergaard
Fetadip er en fantastisk og utrolig farlig dip, da den er uhyre vanedannende. Især hvis du bruger den til sprøde grøntsagsfritter lavet af sødekartoffel og grønne bønner.

Sådan gør du

  • 1

    Fetadip

    Mos fetaosten og bland den med de øvrige ingredienser.
  • 2

    Søde kartoffelfritter

    Skyld kartoflen grundigt og skær den i passende stave med skrald på. T
  • 3 Tør skiverne i et klæde inden de vendes i en skål med olie og havsalt. 
  • 4 Placer kartoffelskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir. 
  • 5

    Bønnefritter

    Lad bønnerne tø op i ca. 15min og tør dem i et klæde. Vend dem i olie og havsalt. 
  • 6 Fordel dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir. 
  • 7 Bag det hele i ovnen på 200 graders varme i ca. 20 min. og de sidste 2-4 min på grill til de bliver sprøde. Vend dem nogle gange undervejs.
  • {{recipeDoneText}} Fetadip med søde kartoffel- og bønnefritter

Opskriften er udviklet af