Salat med stegt andelever

Andelever er en delikatesse, som egner sig godt i salater som denne. Husk at andelever ligesom alt andet fjerkræ skal gennemsteges. 

Sådan gør du

  • 1 Klip den lille sene fra leveren fra, og dub den tør.
  • 2 Kom olie på panden, og steg leveren ved høj varme i 2 minutter per side.
  • 3 Drys med salt og peber.
  • 4 Tag fra varmen, og lad stå og trække.
  • 5 Skær sellerirod i små stykker, og svits godt i olie på en pande.
  • 6 Kom lidt vand på panden, og lad dem simre bløde i ca. 5 minutter.
  • 7 Drys med salt.
  • 8 Anret fire tallerkener med grønkål brækket i små stykker, salat, selleri, druer, pinjekerner og nogle stykker and.
  • 9

    Dressing

    Rør dressingen sammen, smag til med salt og sukker og dryp over salaten.
  • {{recipeDoneText}} Salat med stegt andelever

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier