Grød 2 go opskrifter
Tomatsuppe til 3 forskellige retter
1 t
Portobello svampe med ris, grønkål og frisk chili
30 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Braiseret lammeskank med gule ærter og jordskok
2 t, 10 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Jordbær- og rabarbergrød med kokostopping
1 t
Bagel med røræg og bacon
20 min.
Salat med æg og søde kartofler
30 min.
Pizza med friske tomater og gorgonzola
30 min.
To go restemiddag i kålwrap
10 min.
Nytårshovedret
30 min.
Claus Holms risengrød med kanel, kardemomme eller lakrids
45 min.
Rejecocktail på naanbrød med frisk dild
20 min.
Andesteg
Rødbederåkost med hvide bønner, 2 slags løg og persille
9 t
Frugtsalat til ost – 2 slags
30 min.
Salat med jordbær, ost og pinjekerner
15 min.
Salat med ost, chorizo og pinjekerner
15 min.
Fransk salat med ost, skinke, tomater og sennepsdressing
15 min.
Bondesalat
30 min.
Tiramisu
6 t, 20 min.
Spejlæg, bacon og bagte tomater
15 min.
Ruggrød med kanel, blåbær og mandler
10 min.
Risengrød med kanelsukker, kandiserede violer og smør
45 min.