Frysning af fond opskrifter
Helstegt oksemørbrad med kartoffelgratin og rosinsauce
45 min.
Perlehønebryst med svampe a la creme
30 min.
Butter chicken
12 t
Roastbeef med kartoffelbåde og gløggsauce
Wok på grill
Hurtig pot au feu med lammemørbrad
25 min.
Hjemmelavet hønsefond
15 min.
Mørbrad Royal med rødvinskogt bacon, terrin af sommerkål og tomater og sauce diable
2 t, 30 min.
Bouillabaisse – fiskesuppe med muslinger og skaldyr
Økologisk ris pilau med kylling og ristede mandler
1 t
Oksetyndsteg med bagte jordskokker og svampe
1 t
Mormors and
3 t
Klassisk Coq au vin
1 t, 15 min.
Stegt kalvefilet
15 min.
Risotto med mandler og blomkål
Marineret lammekølle stegt på grill
2 t
Bisonsteak og pommes Anna med æble og sauce
Cremet ærtesuppe med hvidvin
Andesteg med brune kartofler, rødkål og waldorfsalat
53 t
Flæskesteg med sprøde svær og brun sovs
2 t
Grøntsagssuppe med rugbolle
Rødbedesuppe
Svinekæber med champignon og øl
Bønne burrito
30 min.