Frysning af fond opskrifter

Helstegt oksemørbrad med kartoffelgratin og rosinsauce
45 min.
Perlehønebryst med svampe a la creme
30 min.
Meyers logo
Butter chicken
12 t
Roastbeef med kartoffelbåde og gløggsauce
Wok på grill
Hurtig pot au feu med lammemørbrad
25 min.
Mig og min mad logo
Hjemmelavet hønsefond
15 min.
Mørbrad Royal med rødvinskogt bacon, terrin af sommerkål og tomater og sauce diable
2 t, 30 min.
Bouillabaisse – fiskesuppe med muslinger og skaldyr
Økologisk ris pilau med kylling og ristede mandler
1 t
Oksetyndsteg med bagte jordskokker og svampe
1 t
Mormors and
3 t
Mig og min mad logo
Klassisk Coq au vin
1 t, 15 min.
Stegt kalvefilet
15 min.
Risotto med mandler og blomkål
Marineret lammekølle stegt på grill
2 t
Bisonsteak og pommes Anna med æble og sauce
Cremet ærtesuppe med hvidvin
Andesteg med brune kartofler, rødkål og waldorfsalat
53 t
Mig og min mad logo
Flæskesteg med sprøde svær og brun sovs
2 t
Grøntsagssuppe med rugbolle
Rødbedesuppe
Svinekæber med champignon og øl
Bønne burrito
30 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495